Consimtamant

Va rugam sa informati salonul atunci cand faceti rezervarea daca sunteti gravida sau alaptati; daca suferiti de orice conditii medicale, rani sau alergii sau daca aveti solicitari speciale, pentru a fi sigure ca tratamentele sunt potrivite pentru dumneavoastra.

Rezervari & Anulari

Va rugam sa retineti faptul ca anularile trebuiesc facute cu 48 de ore inainte de tratament. Daca intarziati 15 minute, programarea va fii anulata.

Va rugam sa va setati telefonul mobil pe modul silentios cand ajungeti in cabinet.

Eticheta noastra

Va recomandam sa ajungeti cu 15 minute inainte de programarea dvs. astfel incat sa sa aveti timp sa completati consimtamantul in 2 exemplare (unul pentru noi si unul pentru dumneavoastr). Tot in acelasi timp specialistii nostri va vor pune anestezie crema pe zona de tratament (cu anestezia trebuie sa stati in jur de 30 de minute).

Copii & Adolescenti

Adolescentii sub 18 ani pot beneficia de tratamentele de indepartarea a tatuajelor atat timp cat sunt insotiti de un adult care va semna consimtamantul.

Protocol cabinet

Cand ajungeti la cabinet, unul dintre operatorii nostri o sa va echipeze corespunzator procedurii de care beneficiati. Manusi, boneta, halat de unica folosinta, masca, etc. Vi se poate cere sa indepartati anumite haine, dar cel mai important este ca va veti simti confortabil.