Consimțământ

Vă rugăm să informați administrația salonului atunci când faceți rezervarea dacă sunteți gravidă sau alăptați; dacă suferiți de orice condiții medicale, răni sau alergii sau dacă aveți solicitări speciale, pentru a fi sigure că tratamentele sunt potrivite pentru dumneavoastră.

Rezervări & Anulări

Vă rugăm să rețineți faptul că anulările trebuie făcute cu 48 de ore înainte de tratament. Dacă întârziați cu 15 minute, programarea va fi anulată.

Vă rugăm să vă setați telefonul mobil pe modul silențios când ajungeți în cabinet.

Eticheta noastră

Vă recomandăm să ajungeți cu 15 minute înainte de programarea dumneavoastră, astfel încât să aveți timp să completați consimțământul în 2 exemplare (unul pentru noi și unul pentru dumneavoastră). Tot în același timp specialiștii noștri vă vor pune anestezie-cremă pe zona de tratament (cu anestezia trebuie să stați în jur de 30 de minute).

Copii & Adolescenți

Adolescenții sub 18 ani pot beneficia de tratamentele de îndepărtare a tatuajelor atât timp cât sunt însoțiți de un adult care va semna consimțământul.

Protocol cabinet

Când ajungeți la cabinet, unul dintre operatorii noștri o să vă echipeze corespunzător procedurii de care beneficiați: mănuși, bonetă, halat de unică folosință, mască, etc. Vi se poate cere să îndepărtați anumite haine, dar cel mai important este că vă veți simți confortabil în mâinile specialiștilor noștri.