Indepartarea tatuajelor cu tehnologia L.A.S.E.R. Nd:YAG lasa cicatrici?

LASER-ul Nd:YAG Q-Switch NU lasa cicatrici.

La ce interval de timp trebuie repetate sedintele?

Prin intermediul tehnologiei LASER, indepartarea pigmentului de tatuaj se face progresiv in timp, pe parcursul a mai multor sedinte de tratament, programate la interval de 6-8 saptamani intre sedinte.

Numarul de sedinte necesare indepartarii tatuajelor NU se poate determina cu exactitate si depinde de numerosi factori: tipul tatuajului, vechimea tatuajului, dimensiunea tatuajului, tipul si culorile pigmentilor,  tehnica folosita pentru tatuare, varsta, starea de sanatate si modul de viata a pacientului, etc.

Cat dureaza o sedinta de tratament?

Sedinta de indepartare a tatuajului dureaza in medie 40-60 min cu tot cu timpul necesar obtinerii efectului anestezic (timpul de actionare a anestezicului fiind de 30 de minute).

Care este senzatia perceputa de catre client?

Senzatia perceputa de catre pacient in timpul sedintei este: o durere suportabila si similara ca intensitate cu procedura de pigmentare sau efectuare a unui tatuaj permanent insotita de o posibila senzatie de incalzire a zonei tratate.

Cand incep cojile sa se formeze?

La un interval de 24-72 ore dupa interventie, pe zona tratata incep sa se formeze coji, care urmeaza sa se desprinda in mod natural in 10-14 zile de la interventie.

Cum trebuie sa ma ingrijesc dupa procedura?

Pe zona tratata ESTE INTERZIS sa se aplice vreun produs, de orice natura ar fi respectivul produs!!!

Doar in prima zi, zona tratata se spala delicat cu apa calduta pentru indepartarea eventualelor picaturi de sange si/ sau limfa iar stergerea se face prin tamponare usaora cu un servetel curat.

NUMAI DUPA CE COJILE AU CAZUT si numai cu acceptul sau la recomandarea operatorului se pot aplica anumite creme emoliente/ de hidratare/ cicatrizante.

Zona tratata TREBUIE mentinuta permanent curata, uscata si aerisita pe tot intervalul procesului de vindecare.

Programeaza-te la un

Tratament

Incearca si tu!