Îndepărtarea tatuajelor cu tehnologia L.A.S.E.R. Nd:YAG lasă cicatrici?

LASER-ul Nd:YAG Q-Switch NU lasă cicatrici.

La ce interval de timp trebuie repetate ședințele?

Prin intermediul tehnologiei LASER, îndepărtarea pigmentului de tatuaj se face progresiv în timp, pe parcursul a mai multor ședințe de tratament, programate la interval de 6-8 săptămâni între ședințe.

Numărul de ședințe necesare îndepărtării tatuajelor NU se poate determina cu exactitate și depinde de numeroși factori: tipul tatuajului, vechimea tatuajului, dimensiunea tatuajului, tipul și culorile pigmenților, tehnica folosită pentru tatuare, vârsta, starea de sănătate și modul de viață al pacientului, etc.

Cât durează o ședință de tratament?

Ședința de îndepărtare a tatuajului durează în medie 40-60 min cu tot cu timpul necesar obținerii efectului anestezic (timpul de acționare a anestezicului fiind de 30 de minute).

Care este senzația percepută de către client?

Senzația percepută de către pacient în timpul ședinței este: o durere suportabilă și similară ca intensitate cu procedura de pigmentare sau efectuare a unui tatuaj permanent, însoțită de o posibilă senzație de încălzire a zonei tratate.

Când încep cojile să se formeze?

La un interval de 24-72 ore după intervenție, pe zona tratată încep să se formeze coji, care urmează să se desprindă în mod natural în 10-14 zile de la intervenție.

Cum trebuie să mă îngrijesc după procedură?

Pe zona tratată ESTE INTERZIS să se aplice vreun produs, de orice natură ar fi respectivul produs!

Doar în prima zi, zona tratată se spală delicat cu apă călduță pentru îndepărtarea eventualelor picături de sânge și/sau limfă, iar ștergerea se face prin tamponare ușoară cu un șervețel curat.

NUMAI DUPĂ CE COJILE AU CĂZUT și numai cu acceptul sau la recomandarea operatorului se pot aplica anumite creme emoliente/de hidratare/cicatrizante.

Zona tratata TREBUIE menținută permanent curată, uscată și aerisită pe tot intervalul procesului de vindecare.

Programeaza-te la un

Tratament

Incearca si tu!