Ce presupune îndepărtarea tatuajelor prin tehnologia pico?

 

Datorită noilor tehnologii care reduc la minim timpul de inactivitate, în același timp, lărgind sfera de aplicare și lărgind parametrii indicațiilor și tipurilor de piele care pot fi tratate în siguranță, laserele sunt acum unul dintre cele mai versatile instrumente la dispoziția unui salon sau a unei clinici. Cea mai recentă inovație care se potrivește acestei matrițe o reprezintă laserele picosecunde. Aceste dispozitive emit lățimi de impuls super-rapide cu mai puțin de o nanosecundă și, ca atare, au fost descrise drept „următoarea generație” în tehnologia laser cu impulsuri ultra-scurte.

 

Cum funcționează îndepărtarea tatuajelor prin tehnologia pico?

Pico Laser-ul generează un efect fotoacustic pur pentru a distruge cernelurile și pigmentările, lăsând țesuturile înconjurătoare nevătămate. Acest laser picosecund, datorită duratelor sale de puls mai scurte și a puterii mari de vârf, poate pulveriza eficient chiar și cei mai adânci pigmenți ai pielii și petele mari. Numărul de ședințe necesare este înjumătățit față de laserele ce livrează energia în nanosecunde. Sunt necesare mai multe ședințe, în medie între 2 și 6. Acestea se realizează la un interval de 30-45 de zile, în funcție de:

culoarea tatuajului,

adâncimea la care a fost bătut,

pigmentul folosit și

gradul de sensibilitate al pielii pacientului. Tratamentul este mult mai ușor tolerat de pacient în ceea ce privește disconfortul resimțit. La nevoie se poate aplica o cremă anestezică înainte de procedură.

 

 

Beneficiile îndepărtării tatuajelor prin tehnologia pico

Cea mai mare energie a impulsului pentru dimensiunea laserului, în special în gama de lungimi de undă UV, care reduce pierderile de materiale.

 

Impulsurile scurte de picosecundă cu energie mare permit micro prelucrarea materialelor mai groase, precum forarea și tăierea sticlei, a diamantului, a ceramicii, a metalelor, etc., cu grosimea de până la câțiva milimetri.

 

Cele mai compacte dimensiuni ale capului laser (pe unitatea de energie), consumul de energie mai ușor și mai scăzut printre laserele UV picosecunde comparabile.

 

O caracteristică majoră a mașinii cu laser pico este că poate efectua trei tipuri de iradiere: iradiere fracționată, iradiere de tonifiere și iradiere spot.

 

Răcire cu aer.

 

Contraindicații pentru tratamente cu picolaser

 

• persoanele care sunt bronzate;

• perioada sarcinii și alăptării;

• prezența rănilor sau herpesului pe locul tratamentului;

• persoane cu antecedente de crize epileptice;

• persoane cu fotosensibilitate;

• cu diabet zaharat, boli de inimă, boli ale creierului, tumori maligne.

Programeaza

O consultatie

Available Appointments on 1 mai 2024

  8:00 – 9:001 space available
  9:00 – 10:001 space available
  10:00 – 11:001 space available
  11:00 – 12:001 space available
  12:00 – 13:001 space available
  13:00 – 14:001 space available
  14:00 – 15:001 space available
  15:00 – 16:001 space available
  16:00 – 17:001 space available
  17:00 – 18:001 space available
  18:00 – 19:001 space available
  19:00 – 20:001 space available